11 iunie 2012
Ingrediente:
500 gr biscuiti
200-250 ml lapte
100 gr unt
100 gr nuci macinate
50 gr zahar pudra
50 gr cacao
50 gr ciocolata topita
esenta de rom
Pentru decor:
cacao
ciocolata alba
Mod de preparare:
Intr-un vas incapator rupem biscuitii bucati.
Separat intr-un alt vas frecam untul cu
zaharul pudra.
Adaugm peste biscuiti nuca macinata,cacaua
cernuta si ciocolata topita si amestecam.
Adaugam si laptele putin cate putin amestecand
dupa fiecare portie pana obtinem
o compozitie umeda.
Este posibil sa nu fie nevoie de toata
cantitatea de lapte.
Adugam crema de unt si esenta si
amestecam bine.
Punem compozitia intr-o forma cu pereti inalti si
dam la frigider pana a doua zi.
Rasturnam tortul pe un platou si il pudram cu
cacao si ciocolata rasa.
Sursa retetei Licuta Marin
Foarte bun!!!!si arata exact cum al facea bunica,,,,,yamiiiiii!!!
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!!
Arata atat de frumos ! Bravo tie !:)
RăspundețiȘtergereTe adaug in lista mea de bloguri.
Pupici !
Arata super si este si usor de preparat.Felicitari!
RăspundețiȘtergereDaca folosesc alune in locul samburilor de nuci, se strica gustul? Sotul e alergic la nuci....
RăspundețiȘtergere