Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Paleuri cu crema de ciocolata.





Ingrediente pentru paleuri:

4 oua
200 gr unt
150 -200 gr zahar pudra
300-350 gr faina
5 gr praf de copt
esenta de vanilie

Ingrediente pentru crema:

150 gr ciocolata amăruie
200 ml frisca lichida

Ingrediente pentru glazura:

100 gr ciocolata


Mod de preparare pentru aluat:

Mixam untul topit partial impreuna cu zaharul,
un praf de sare si esenta de vanilie pana
nu se mai simte zaharul.

Adaugam ouale unul cate unul mixand bine
dupa fiecare pentru a fi bine incorporat.

Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt
si amestecam cu o spatula pana se
omogenizeaza.


Punem compozitia intr-un posh cu varf rotund
si formam cerculete in tava acoperita cu hartie de
copt lasand mai mult spatiu intre ele 
pentru ca se vor mai intinde.

Se coc in cuptorul preincazit la foc mediu
circa 15 minute pana se rumenesc
usor.

Se lasa sa se racoreasca si se dezlipesc usor de pe
hartia de copt.




Mod de preparare pentru crema:

Punem frisca lichida împreună cu ciocolata 
ruptă bucățele 
 într-o crăticioară la foc mic
până ajunge la punctul de
fierbere.
Omogenizam bine și dăm la rece.

Când crema s-a îngroșat  mixăm până devine
pufoasă,adăugăm și esenta.


Mod de asamblare paleuri:

Topim ciocolata pentru ornat și
glazurăm fursecurile.

Lăsăm să se întărească glazura
după care începem umplerea
fursecurilor.

Punem cremă pe jumătate din cantitatea
de fursecuri și unim cu celelalte
părți fără cremă.

Asezam fursecurile pe un platou sau
în cutii metalice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu