Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Ciocolata de casa.

31 ianuarie 2011


Ingrediente:

350gr zahar
250gr lapte praf
100gr unt
100ml apa
40gr cacao
2 fiole esenta rom
miez de nuca,alune sau stafide
hirtiute pentru bomboane


Mod de preparare:

Rumenim in cuptor nucile sau alunele,dupa ce sau
racit le curatam de pielite.


Intr-un vas fierbem apa cu zaharul amestecand
continu pana obtinem un sirop.
Tragem vasul de pe foc si adaugam esenta si untul,
amestecam pana se topeste.


Intr-un bol de plastic amestecam laptele praf si
cacaoa peste care turnam compozitia cu unt,
mixam bine pana la omogenizare.

La final se adauga nuci,stafide sau alune.


Din compozitia rezultata formam bilute pe care le
asezam in hartiute speciale de bomboane
si le dam la rece.




5 comentarii:

  1. super bune dar noi am pus crema de capsuni in nautru si peste am pus bomboane colorate

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta si varianta ta.Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere