Ingrediente pentru doua checuri:
450 gr dovleac
675 gr faina
230 gr unt
300 gr zahar tos sau brun
4 oua
un pliculet praf de copt
esenta de vanilie
scortisoara
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 grade.
Radem dovleacul si il calim in putina apa,
pana devine ca un piure.
Mixam untul cu zaharul pana se topeste.
Adaugam pe rand ouale,amestecand bine dupa fiecare,
adaugam esenta de vanilie si restul mirodeniilor
si mixam la viteza mare pana cand compozitia devine spumoasa.
Adaugam piureul de dovleac si faina amestecata
cu praful de copt si amestecam bine.
Compozitia rezultata o turnam intr-o tava iar
deasupra presaram nuca.
Scos din cuptor.
minunat checul si prezentarea la fel!foarte delicat si artistic!
RăspundețiȘtergereAlison,multumesc pentru aprecieri.
RăspundețiȘtergerePupici.