Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Chec cu cacao

16 noiembrie 2011



Ingrediente: 

  8 oua
1 cana ulei 
2 cani zahar
2 1/2 cani faina 
2 linguri cacao 
1 pliculet praf de copt 
un praf de sare

zahar pudra vanilat pentru decor



Mod de preparare: 

  Mixam ouale cu un praf de sare.

Adaugam treptat zaharul,mixand 
energic, adaugam uleiul putin cate putin.

Incorporam treptat 3/4 din faina cernuta si amestecata cu praful de copt. 

Oprim un sfert din compozitie si o amestecam cu cacaua. 


In restul de compozitie incorporam 
si restul de faina cernuta. 

Tapetam doua tavi de chec cu hartie de copt. 

Impartim compozitia simpla in tavi,apoi turnam compozitia cu cacao pe toata lungimea tavii.


Introducem tavile in cuptorul 
preincalzit pentru 45-50 minute la foc
 potrivit spre mic.

Cand sunt gata se lasa sa se raceasca,
se scot din tavi si se pudreaza cu 
zahar pudra vanilat.



5 comentarii:

  1. foarte bun checul acesta.il fac si eu destul de des.arata bine rau si merge de minune langa cafea.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine! imi place tare mult si-l asociez cu un capucino aromat :*

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit si linistit in continuare, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere