16 noiembrie 2011
Ingrediente: 
  8 oua
1 cana ulei 
2 cani zahar
2 1/2 cani faina 
2 linguri cacao 
1 pliculet praf de copt 
un praf de sare
zahar pudra vanilat pentru decor
 Mod de preparare: 
 
Mixam ouale cu un praf de sare.
Adaugam treptat zaharul,mixand 
energic,
adaugam uleiul putin cate putin.
Incorporam treptat 3/4 din faina cernuta
si amestecata cu praful de copt. 
Oprim un sfert din compozitie si o amestecam
 cu cacaua. 
In restul de compozitie incorporam 
si 
restul de faina cernuta. 
Tapetam doua tavi de chec cu hartie de copt. 
Impartim compozitia simpla in tavi,apoi turnam
compozitia cu cacao pe toata lungimea tavii.
Introducem tavile in cuptorul 
preincalzit pentru
45-50 minute la foc
 potrivit spre mic.
Cand sunt gata se lasa sa se raceasca,
se scot din
tavi si se pudreaza cu 
zahar pudra vanilat.





foarte bun checul acesta.il fac si eu destul de des.arata bine rau si merge de minune langa cafea.pupici
RăspundețiȘtergereDelicios langa o cafeluta! ;)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine! imi place tare mult si-l asociez cu un capucino aromat :*
RăspundețiȘtergerete pup
este delicios si uspor de facut!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si linistit in continuare, alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergere