Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Prajiturele crocante cu fulgi de porumb.

5 februarie 2011


Ingrediente:

200 gr fulgi de porumb
250 gr margarina
10 linguri zahar
4 linguri miere
4 linguri cacao
esenta rom



Mod de preparare:

Se topeste margarina,se adauga zaharul si se fierbe
pana se topeste zaharul,se adauga si mierea
apoi cacaoa si se lasa sa mai
dea un clocot.



Se da de pe foc si se adauga esenta si fulgii de porumb
( pe care-i mai sfarmam putin in mana) si
amestecam bine.
Se pot folosi si fulgi de ovaz sau alt fel.



Compozitia se mai lasa sa se raceasca cat sa putem
lucra cu mana,se fac bilute pe care le asezam
in cosulete de hartie.


Sau compozitia rezultata se poate intinde intr-o tava
si se taie a doua zi,mie insa prima varianta mi se
pare mai simpla deoarece cand o taiem
riscam sa se sfarmiteze.

Se dau la rece.



2 comentarii:

  1. ils sont à croquer, j'en raffole
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam cate portii iasa din reteta prezentata de tine? Pentru ca la noi in familie se mananca foarte mult dulce si eu la toate prajiturile ce le fac, trebuie sa dublez cantitatile.

    RăspundețiȘtergere