Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

File de cod pane.

6 februarie 2011



Ingrediente:

file de peste
oua
faina
sare
piper
ulei



Mod de preparare:

Trecem pestele printr-un jet de apa dupa care il lasam
la scurs si il asezam pe servetele de hartie
pentru a absorbi apa.
Intre timp pregatim compozitia de ou.
Spargem ouale intr-un castron,le batem bine, adaugam
sare si piper dupa gust iar la final faina
si omogenizam bine.
Compozitia trebuie sa arate ca cea de clatite.



Portionam pestele in bucati mai mici dupa care il
trecem prin faina iar apoi prin amestecul
de ou cu faina.
Il prajim in ulei incins si il scoatem pe servetele de
hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Il asezam pe platou pe frunze de salata si il ornam
cu felii de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu