17 august 2010
Ingrediente pentru o tava mare:
800 gr paste spirale,melcisori,etc..
telemea de vaca
branza dulce de vaci
zahar dupa gust
8-10 oua
zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Daca branza telemea este tare o dam pe razatoare,daca nu o
sfarmam cu furculita si o amestecam
cu branza dulce.
Adaugam ouale ,zaharul,zaharul vanilat,coaja de
lamaie si omogenizam bine.
Punem pastele la fiert in apa cu putina sare,cand sunt
gata le clatim sub un jet de apa rece si
le scurgem bine.
Adaugam compozitia de branza cu ou peste paste,
amestecam bine,punem totul intr-o tava
acoperită cu hartie de copt sau
unsa cu unt si dam la cuptor.
Cand e gata lasam să se răcească
și pudram cu zahar pudra.
azi aveam si eu in plan sa fac o budinca de paste, dar a mea e pitin diferita , dar banuiesc ca la fel de buna.....o zi buna iti doresc
RăspundețiȘtergereMmmmmm,as manca non stop,arata tare imbietoare,,,PUPICI SI O ZI FRUMOASA!
RăspundețiȘtergereune délicieuse recette de pâtes, j'adore
RăspundețiȘtergerej'en prends note
bonne soirée
Kata,Mirela,multumesc pentru aprecieri.
RăspundețiȘtergereSi eu as manca in ficare zi,e preferata mea.
Sa aveti o toamna minunata.
Pupici.
Fimere,merci.
RăspundețiȘtergereBaisers.
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereTare bine arata budinca.
RăspundețiȘtergereMaria Elena,multumesc frumos pentru aprecieri.
RăspundețiȘtergereO saptamana minunata.