Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Fursecuri cu dovleac

9 iunie 2010


Ingrediente:

450 gr dovleac  
675 gr faina
230 gr unt

300 gr zahar tos
160 gr zahar brun
4 oua
4 lingurite praf de copt
esenta de vanilie
scortisoara
1/2 lingurita ghimbir

1/2 lingurita cuisoare
 jumatati de nuca



Mod de preparare:

Incalzim cuptorul la 180 grade.

Radem dovleacul si il calim in putina apa,
pana devine ca un piure.
Mixam untul cu zaharul pana se topeste.
Adaugam pe rand ouale,amestecand bine dupa fiecare,
adaugam esenta de vanilie si restul mirodeniilor
si
mixam la viteza mare pana cand compozitia devine spumoasa. Adaugam piureul de dovleac si faina amestecata
cu praful de copt si amestecam bine.
Tapetam tava cu hartie de copt si asezam gramajoare
din compozitie.




Lasam ceva spatiu intre ele pentru ca vor creste.
In mijlocul fiecarei gramajoare asezam cate o jumatate
de nuca sau aluna.

Se coc aproximativ 15 minute.



Cateva presarate cu nuca taiata marunt.






Sursa retetei Laura



Pentru ca am avut prea multa compozitie si nu mai
aveam rabdare sa coc atatea fursecuri,
am pus compozitia intr-o tava.
La final a rezultat un chec destul de crescut
si delicios.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu