Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Biscuiti cu nutella



Ingrediente:

225 gr.faina
100 gr.unt
80 gr.zahar tos
un ou 
3 gr.praf de copt
1 lingura lapte rece
un praf de sare
1 plic zahar vanilat


Ingrediente pentru umplutura:

nutella

Mod de preparare:

Într-un bol punem faina cernuta împreuna cu praful de copt adaugam untul rece taiat in cubulete, oul, zaharul tos si zaharul vanilat, sarea si laptele.

Amestecam totul pana obtinem un
aluat sfaramicios.

Invelim auatul in folie de plastic alimentara si il punem in frigider pentru cca 45 de minute.


Întindem aluatul fraged pe masa de lucru, intr-o foaie de 4-5 mm grosime.

Cu o forma inimioara decupam aluatul.

Pe fiecare inimioară asezam cate o lingurita 
de nutella și acoperim cu o altă inimioara.

Presam usor marginile si asezam biscuitii in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt.



Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca 20 de minute sau pana cand se
rumenesc frumos.



Scoatem biscuitii si ii asezam pe un gratar.

 Dupa ce s-au racit, ii pudram cu zahar vanilat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu