Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Prajitura frageda cu branza dulce

11 octombrie 2009


Ingrediente pentru aluat:

500gr faina
150gr margarina
150gr zahar pudra
1 ou
1 pliculet praf de copt
3 linguri de smantana


Ingrediente pentru umplutura:
600-800gr branza dulce de vaci
3-4 oua
zahar tos
coaja de lamaie

stafide


Mod de preparare:

Prima data pregatim umplutura,amestecam branza
cu ouale,
zaharul
si stafidele.



Pentru aluat punem faina,zaharul pudra,praful de copt,oul,margarina
si smantana  intr-un bol si se
framanta un aluat care se imparte
in doua parti egale.


Din aluatul obtinut intindem doua foi de marimea
tavii in care coacem prajitura.



Tava se unge cu ulei.

Se intinde prima foaie in tava peste care adaugam compozitia de branza dupa care se intinde
si cea de a doua foaie.

Aluatul se inteapa din loc in loc cu furculita
si se unge cu ou.


Prajitura se introduce la cuptor pentru
cca 40 minute 
pana capata o
culoare usor aurie.



Cand prajitura este gata o scoatem din cuptorsi o lasam sa se raceasca dupa care
o pudram cu zahar.



Sursa retetei Gourmandine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu