Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Crema de zahar ars

20 ianuarie 2010



Ingrediente:

1 litru lapte
10 oua
zahar dupa gust
esenta rom
coaja de lamaie
frisca pentru ornat


Mod de preparare:

Caramelizam zaharul intr-o cratita pe foc.


Incalzim laptele.
Intr-un alt castron batem ouale cu zaharul
adaugam coaja de lamaie,
esenta de
rom si laptele caldut.


Aceasta compozitie o turnam peste zaharul
caramelizat si o introducem la cuptor.


Cand este gata se lasa sa se raceasca si se
rastoarna pe un platou.


Se serveste rece
cu frisca sau simpla.









4 comentarii:

  1. foarte frumoasa crema si prezentare!si blogul e superdragut!multe postari de succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super arata ! Blogu' tau are retete pe gustul meu :)
    Intrebare : la cate grade ai copt crema ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pokhas,multumesc pentru aprecieri.
    Cuptorul meu nu are termostat asa ca din pacate nu te pot ajuta.

    RăspundețiȘtergere