5 mai 2018
Ingrediente :
500 gr.brânză dulce
450 gr.smântână
100 gr.unt moale
8 ouă
un plic praf de budincă vanilie
6 linguri făină
7 linguri zahăr
un pliculet praf de copt
coajă de lămâie
stafide
zahăr pudră vanilat
Mod de preparare :
Încălzim cuptorul la 180 grade.
Într-un bol încăpător mixăm brânza,
smântâna,untul și ouăle.
Adăugăm făina, praful de copt,praful
de budincă, zahărul și mixăm
bine.
La final adăugăm coaja de lămâie
și stafidele.
Turnăm compoziţia într-o tavă
acoperită cu hartie de copt.
Coacem prajitura la foc moderat
timp de aprox.25-30 minute.
Când este gata o lăsăm să se răcească
și o pudră cu zahăr.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu