Ingrediente:
500 gr biscuiti
250-300 ml lapte
150 gr unt sau margarina
5 linguri zahar
esenta rom
cacao
Mod de preparare:
Rupem biscuitii in bucatele cat mai mici.
Punem laptele pe foc impreuna cu zaharul,
cacaoa si untul.
Cand untul este topit mai lasam un pic sa fiarba dupa
care lasam compozitia sa se mai racoreasca
si adaugam esenta de rom.
Adaugam compozitia peste biscuiti si amestecam bine.
Luam o bucata de folie transparenta pe care
adaugam compozitia de biscuiti
si rulam.
Se da la rece timp de 4-5 ore.
Se orneaza cu nuca de cocos sau cacao.
500 gr biscuiti
250-300 ml lapte
150 gr unt sau margarina
5 linguri zahar
esenta rom
cacao
Mod de preparare:
Rupem biscuitii in bucatele cat mai mici.
Punem laptele pe foc impreuna cu zaharul,
cacaoa si untul.
Cand untul este topit mai lasam un pic sa fiarba dupa
care lasam compozitia sa se mai racoreasca
si adaugam esenta de rom.
Adaugam compozitia peste biscuiti si amestecam bine.
Luam o bucata de folie transparenta pe care
adaugam compozitia de biscuiti
si rulam.
Se da la rece timp de 4-5 ore.
Ce pofta mi-ai facut.Arata asa de fain.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi frumoasa, si un pupic pe burtica.
Multumesc frumos,Miculina.
RăspundețiȘtergerePupici.
delicios
RăspundețiȘtergereNu e buna reteta
RăspundețiȘtergerepoate ca nu ai probat sa o faci dar eu am facut si e super bun
Ștergerebag picioru in reteta ta... are dreptate cand spune ca nu e buna...am facut si a iesit moale de tot X( iti bati joc doar de oameni
Ștergeresalut sunt denisa am 21 anii si sunt in spania lucrez intrun restaurant in bucatarie iar colegii de lucru miau spus sa le prepar ceva rapid si gustos am intrat pe net si am vazut reteta ta leam facuto au spus ca e delicios de bun mss esti o adevarata gospodina pa pa
RăspundețiȘtergeresalut sunt nina si am 40 de ani de fel sunt braileanca dar acum sunt in spania am probat si eu aceasta reteta a iesit super pupici ariana
RăspundețiȘtergereyummy...bravo, ai un blog superb!
RăspundețiȘtergereMie mi-a iesit super de bun, i-am adaugar stafide, prune uscate si coacaze uscate, de pe o zi pe alta este mult mai bun. Felicitari pentru blog, foarte prezentabil, este primul pe care i-l adaug la favorit, desi cunosc nenumarate.
RăspundețiȘtergerefoarte bun,mi-a iesit super,o sa le duc si eu la colegele de servici sa vad daca le place
RăspundețiȘtergereCata cacao trebe pus?
RăspundețiȘtergereMultumesc tuturor pentru aprecieri si ma bucur sa aud ca ati incercat aceasta reteta si ca v-a placut,sper sa mai incercati si altele si sa fiti la fel de incantate.
RăspundețiȘtergereAnonim, eu pun cacao in functie de cata compozitie am,la ingredientele de mai sus cred ca 2-3 linguri sunt suficiente.
Ultima data cand am facut am topit si o ciocolata,o rupem bucatele si o adaugam in lapte,este mult mai bun.
Abia am descoperit reteta ,mai intru sa mai vad si alte retete,pe asta o fac azi,e si usoara mai ales cand ai lipsa de timp.Multumim si la mai multe.
RăspundețiȘtergereBuna, pot sa folosesc lapte pasteurizat ?
RăspundețiȘtergereincerc si eu reteta ta,multumesc
RăspundețiȘtergerevreau sa_ti spun k a iesit super salamul de biscuiti,felicitari pt reteta
RăspundețiȘtergereFoarte bun salamul! aseara l-am incercat si a iesit super! mi-a placut ca ai dat cantitatile (mai putin la cacao...)eu sunt incepatoare si imi este greu sa estimez asa ca prefer mereu retelele cu cantitati exacte!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru aprecieri,ma bucur ca v-a placut .
RăspundețiȘtergereRaluca,eu am pus 2-3 linguri,poti pune si ciocolata topita si iese mai inchis la culoare.
super reteta,multumesc!!!
RăspundețiȘtergereNu stricati biscuitii.... Nu iese nimic
RăspundețiȘtergereToate par gustoase si in buna regula dar daca ati scrie cu o culoare mai neagra. Noi cei mai in varsta nu putem citi . Multumesc!
RăspundețiȘtergereAcum lam facut sper sa fie delicios!! :* :D
RăspundețiȘtergereeste preferatul meu si al fetelor.
RăspundețiȘtergere