Ingrediente :
1 pachet foietaj
5 -6 mere
zahar
scortisoara
un galbenus
2-3 linguri lapte
zahar pudra vanilat
Mod de preparare :
Spalam merele,le curatam de coaja și
cotoare și le răzuim.
Le călim cu putin zahar pana scade
zeama.
Desfacem pachetul cu foietaj,întindem
foaia pe masa de lucru și
tăiem dreptunghiuri,crestam
și punem compozitia de mere
pe mijloc după care
impletim aluatul.
Asezam strudelele în tava acoperita cu
hartie de copt si le ungem
cu galbenus de ou amestecat
cu lapte.
Dam tava la cuptor și coacem pana
se rumenesc frumos.
Mod de preparare :
Spalam merele,le curatam de coaja și
cotoare și le răzuim.
Le călim cu putin zahar pana scade
zeama.
Desfacem pachetul cu foietaj,întindem
foaia pe masa de lucru și
tăiem dreptunghiuri,crestam
și punem compozitia de mere
pe mijloc după care
impletim aluatul.
hartie de copt si le ungem
cu galbenus de ou amestecat
cu lapte.
Dam tava la cuptor și coacem pana
se rumenesc frumos.
Pudram cu zahar pudra vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu