25 martie 2012
Ingrediente pentru
doua checuri:
300 gr zahar
200 ml lapte
150 ml ulei
3 oua
400 gr dovleac (piure)
400 gr faina
1 lingurita bicarbonat
3/4 lingurita praf de copt
un praf de sare
esenta vanilie
Intr-un vas incapator mixam ouale impreuna
cu zaharul si uleiul pana obtinem o
compozitie cremoasa.
Adugam piureul de dovleac
laptele,esenta si amestecam.
Adaugam si faina cernuta si amestecata cu bicarbonatul,
praful de copt si sarea.
Turnam compozitia in doua forme de chec
sau o forma rotunda.
Coacem in cuptorul preincalzit timp de
o ora la foc mediu.
Cand sunt gata scoatem formele din cuptor, lasam
sa se racaoreasca si le scoatem din forme.
Este o reteta foarte interesanta,foarte usor de preparat si cred ca este un chec foarte gustos.Il voi prepara curand
RăspundețiȘtergereMultumesc,Victorinne.
ȘtergereAstept impresia ta dupa ce il vei prepara si gusta.
Pupici.
delicios
RăspundețiȘtergere