Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Fursecuri pentru mos craciun

26 ianuarie 2012

Reteta este la fel cu cea de aici.

Ingrediente:

300 gr faina
180 gr unt
1 galbenus
100 gr zahar pudra
1 lingurita praf de copt
jeleuri
bomboane de ciocolata ''boabe de cafea''
bombonele colorate

Glazura:

100 gr zahar pudra
1 lingura suc de lamaie
1 lingura apa
esenta vanile



Mod de preparare:


Frecam spuma zaharul pudra
impreuna cu untul.

Intr-un alt castron amestecam faina,praful de copt
si galbenusul dupa care adaugam
si untul frecat.

Amestecam bine pana obtinem o coca
pe care o introducem 30 min
la frigider.


Dupa 30 minute scoatem coca de la frigider si incercam
sa intindem aluatul intr-o foaie dupa care decupam
diverse forme si le asezam direct in tava.

(eu m-am chinuit ceva pentru ca acesta este un
aluat sfarmicios care nu merge intins)



Bradutii care isi asteapta cuminti 
randul la copt.



In mijlocul fiecarei stelute punem cate o
jumatate de jeleu sau o
bombonica.



Introducem fursecurile in cuptorul preincalzit.

Coacem timp de 10-15 minute
la foc moderat.



Cand sunt gata le scoatem din cuptor
si le lasam la racit dupa care
le pudram cu zahar.



 Pudrate si aranjate in asteptarea 
lui mos craciun.







2 comentarii:

  1. Te invit la concurs! :) http://andreeachinesefood.blogspot.com/2012/01/concurs-delicios-cu-sugarspicero.html
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere