Ingrediente:
300 gr biscuiti populari
200 gr nuca
100 gr unt sau margarina
2 pahare lapte
100 gr stafide
2 linguri cacao
3 linguri zahar (eu am pus mai mult)
20 ml esenta de rom
Pentru ornat:
3-4 linguri cacao sau bombonele
Mod de preparare:
Stafidele se pun in apa din timp pentru a se umfla.
Se maruntesc biscuitii si se dau prin masina
de tocat la fel se procedeaza si
cu nucile.
Se amesteca biscuitii cu nucile, untul se freaca cuzaharul si se adauga cacaoa .
Compozitia rezultata se adauga peste biscuiti si se
amesteca foarte bine,se aduga laptele
caldut putin cate putin pentru
a nu fi prea mult.
300 gr biscuiti populari
200 gr nuca
100 gr unt sau margarina
2 pahare lapte
100 gr stafide
2 linguri cacao
3 linguri zahar (eu am pus mai mult)
20 ml esenta de rom
Pentru ornat:
3-4 linguri cacao sau bombonele
Stafidele se pun in apa din timp pentru a se umfla.
Se maruntesc biscuitii si se dau prin masina
de tocat la fel se procedeaza si
cu nucile.
Se amesteca biscuitii cu nucile, untul se freaca cuzaharul si se adauga cacaoa .
Compozitia rezultata se adauga peste biscuiti si se
amesteca foarte bine,se aduga laptele
caldut putin cate putin pentru
a nu fi prea mult.
Din compozitia rezultata se formeaza bilute mai mici
sau mai mari care se tavalesc prin cacao
sau bombonele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu