Ingrediente:
6 oua
200 gr faina
400 gr sunca presata
sau parizer
sau parizer
200-250 gr cascaval
2 bucati ardei kapia
un iaurt mic grecesc
4 linguri ulei
un pliculet praf de copt
sare si piper
Mod de preparare:
Pregatim ingredientele,
ardeiul kapia il spalam, il curatam si il taiem cubulete.
Sunca o taiem tot cubulete iar cascavalul il
dam pe razatoare.
Ouale le spargem intr-un bol si le mixam bine
adaugam uleiul si iaurtul si mixam
din nou.
din nou.
Adaugam faina cernuta
amestecata cu praful de copt si
amestecata cu praful de copt si
amestecam pana se omogenizeaza.
Peste compozitia rezultata adaugam șunca,
ardeiul și cascavalul amestecam
totul foarte bine.
ardeiul și cascavalul amestecam
totul foarte bine.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Compozitia rezultata o turnam intr-o
forma de chec
forma de chec
si coacem in cuptorul incins in prealabil
la foc potrivit pana este gata.
la foc potrivit pana este gata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu