300 gr faina
3 linguri zahar
1 ou
150 ml smantana sau iaurt
un praf de sare
1 pliculet praf de copt
1 lingura ulei
2 pliculete zahar vanilat
coaja de lamaie sau portocala
Mai avem nevoie de:
ulei pentru prajit
zahar pudra
ciocolata topita
Mod de preparare:
Intr-un vas incapator cernem faina adugam
praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat
si amestecam.
Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie
amestecam pana se omogenizeaza si
obtinem un aluat bun de lucrat.
Adaugam si uleiul si framantam pana
ce acesta se incorporeaza.
Intindem aluatul pe blatul de lucru pana ajunge la
grosimea de 1 cm si cu
ajutorul unui paharel taiem cerculete.
Prajim gogoselele in ulei incins pana
se rumenesc frumos.
Le scoatem pe servetele de hartie dupa care
le pudram cu zahar sau le glasam
cu ciocolata topita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu