Am reusit intr-un final sa fac
si aceste fursecuri pe care le
aveam in plan de mult timp,le-am vazut pe mai multe bloguri
pe care le urmaresc Dulciuri fel de fel si Arome si culori,
fiind doua dintre ele.
aveam in plan de mult timp,le-am vazut pe mai multe bloguri
pe care le urmaresc Dulciuri fel de fel si Arome si culori,
fiind doua dintre ele.
Sunt foarte bune si aromate,insa mie nu mi-au iesit
chiar perfecte deoarece nu le-am tavalit suficient prin
zahar pudra de aceea aspectul nu e chiar reusit.
Ingrediente:
2 oua
50 g unt
40 ml ulei
150 g zahar
350 g faina
50 g unt
40 ml ulei
150 g zahar
350 g faina
esenta de migdale sau vanilie
1 lingurita praf de copt
zahar pudra pentru tavalit fursecurile
1 lingurita praf de copt
zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Mod de preparare:
Mixam
ouale cu un praf de sare, adaugam
zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.
Topim untul si il amestecam cu uleiul si esenta si il turnam peste
crema de oua.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Aluatul obtinut il dam la frigider o ora.
Formam bilute cam de
marimea unei nuci, pe care
le tavalim prin zahar pudra din abundenta.
le tavalim prin zahar pudra din abundenta.
Le punem
intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam
la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.
la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu