4 februarie 2013
Din lipsa de timp am ramas in urma cu retetele de la sarbatori,
asa ca ma grabesc sa le postez ca altfel vine iepurasul
peste mine.
Ingrediente:
300 gr faina
150 gr zahar
2 galbenusuri
200 gr unt
4 linguri smantana
2 pliculete zahar vanilat
esenta vanilie sau portocala
Pentru decor:
ciocolata alba
bombonele diverse
zahar pudra vanilat
Mod de preparare:
Intr-un vas incapator cernem faina pe care o amestecam cu
zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam galbenusurile,smantana si untul taiat cubulete,
si framantam bine.
Impaturim aluatul in folie alimentara si dam la rece pentru
aproximativ 30 min.
Scoatem aluatul, il intindem si il decupam in diverse forme.
Asezam fursecurile in tava acoperita cu hartie de copt
si coacem aprox.10 min.
Cand se racesc le glazuram cu ciocolata alba topita si
le ornam cu diverse bombonele sau le
pudram cu zahar.
Cat de frumoase sunt aceste fursecuri!!
RăspundețiȘtergereArata bine si cred ca sunt fragede,nu-i asa?
RăspundețiȘtergerebuna, blogul tau a fost nominalizat la Liebster Award:http://bucatarie-usoara.blogspot.ro/2013/02/nominalizare-liebster-award.html
RăspundețiȘtergere