Fursecuri cu smantana

4 februarie 2013


Din lipsa de timp am ramas in urma cu retetele de la sarbatori,
asa ca ma grabesc sa le postez ca altfel vine iepurasul 
peste mine.


Ingrediente:

300 gr faina
150 gr zahar
2 galbenusuri
200 gr unt
4 linguri smantana
2 pliculete zahar vanilat
esenta vanilie sau portocala

Pentru decor:

ciocolata alba
 bombonele diverse
zahar pudra vanilat


Mod de preparare:

Intr-un vas incapator cernem faina pe care o amestecam cu
zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam galbenusurile,smantana si untul taiat cubulete,
si framantam bine.

Impaturim aluatul in folie alimentara si dam la rece pentru
aproximativ 30 min.
 
Scoatem aluatul, il intindem si il decupam in diverse forme.

Asezam fursecurile in tava acoperita cu hartie de copt
si coacem aprox.10 min.


Cand se racesc le glazuram cu ciocolata alba topita si
 le ornam cu diverse bombonele sau le 
pudram cu zahar.






3 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt aceste fursecuri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine si cred ca sunt fragede,nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, blogul tau a fost nominalizat la Liebster Award:http://bucatarie-usoara.blogspot.ro/2013/02/nominalizare-liebster-award.html

    RăspundețiȘtergere