26 ianuarie 2012
Reteta este la fel cu cea de aici.
Ingrediente:
300 gr faina
180 gr unt
1 galbenus
100 gr zahar pudra
1 lingurita praf de copt
jeleuri
bomboane de ciocolata ''boabe de cafea''
bombonele colorate
Glazura:
100 gr zahar pudra
1 lingura suc de lamaie
1 lingura apa
esenta vanile
Mod de preparare:
Frecam spuma zaharul pudra
impreuna cu untul.
Intr-un alt castron amestecam faina,praful de copt
si galbenusul dupa care adaugam
si untul frecat.
Amestecam bine pana obtinem o coca
pe care o introducem 30 min
Dupa 30 minute scoatem coca de la frigider si
intindem aluatul intr-o foaie dupa care decupam
diverse forme si le asezam direct in tava.
Bradutii care isi asteapta cuminti
randul la copt.
In mijlocul fiecarei stelute punem cate o
jumatate de jeleu sau o
bombonica.
Coacem timp de 10-15 minute
la foc moderat.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor
si le lasam la racit dupa care
le pudram cu zahar.
Pudrate si aranjate in asteptarea
lui mos craciun.
Ah,cat de dragute sunt fursecuturile. :)
RăspundețiȘtergere