Ingrediente:
1 pachet foietaj
dovleac
zahar
un praf de scortisoara
un ou (galbenusul)
zahar pudra
Mod de preparare:
Intai de toate pregatim dovleacul.
Il curatam,il dam pe razatoarea cea mica dupa care
il calim cu zahar(dupa gust) pana scade
toata zeama.
Cand se racoreste adaugam un praf de scortisoara.
Intindem foaia de foietaj pe masa si o taiem
in patrate.
Fiecare patrat il taiem pe margini in fasii punem
umplutura la mijloc si impachetam alternand
fasiile de aluat de o parte si de alta ca o
impletitura.
Le asezam in tava acoperita cu
hartie de copt.
Inainte de a fi introduse in cuptor
le ungem cu ou.
Se coc la foc potrivit.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.
1 pachet foietaj
dovleac
zahar
un praf de scortisoara
un ou (galbenusul)
zahar pudra
Mod de preparare:
Intai de toate pregatim dovleacul.
Il curatam,il dam pe razatoarea cea mica dupa care
il calim cu zahar(dupa gust) pana scade
toata zeama.
Cand se racoreste adaugam un praf de scortisoara.
Intindem foaia de foietaj pe masa si o taiem
in patrate.
Fiecare patrat il taiem pe margini in fasii punem
umplutura la mijloc si impachetam alternand
fasiile de aluat de o parte si de alta ca o
impletitura.
Le asezam in tava acoperita cu
hartie de copt.
Inainte de a fi introduse in cuptor
le ungem cu ou.
Se coc la foc potrivit.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.
Ce bine arata.La multi ani si un pupic Nataliei.O zi frumoasa.
RăspundețiȘtergereDelicios strudelul!pupici
RăspundețiȘtergereMiculina,Nela,multumesc frumos.
RăspundețiȘtergerePupici si din partea noastra.
dulces muy especiales que copiuo la receta y debo preparar me encantaron.abrazos ,ímbratisar
RăspundețiȘtergereMuchas gracias,Rosita.
RăspundețiȘtergereBesos.