Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Strudele cu dovleac

7 martie 2011



Ingrediente:

1 pachet foietaj(de la Linco)
dovleac
zahar
un praf de scortisoara
un ou
zahar pudra



Mod de preparare:

Intai de toate pregatim dovleacul.
Il curatam,il dam pe razatoarea cea mica dupa care
il calim cu zahar(dupa gust) pana scade
toata zeama.
Cand se racoreste adaugam un praf de scortisoara.
Intindem foaia de foietaj pe masa si o taiem
in patrate.
Fiecare patrat il taiem pe margini in fasii punem
umplutura la mijloc si impachetam alternand
fasiile de aluat de o parte si de alta ca o
impletitura.



Le asezam in tava acoperita cu hartie de copt.



Inainte de a fi introduse in cuptor le ungem cu ou.



Se coc la foc potrivit.



Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.





5 comentarii:

  1. Ce bine arata.La multi ani si un pupic Nataliei.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miculina,Nela,multumesc frumos.
    Pupici si din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. dulces muy especiales que copiuo la receta y debo preparar me encantaron.abrazos ,ímbratisar

    RăspundețiȘtergere