Salata bouef.

30 decembrie 2018


Ingrediente:

cartofi
morcovi
castraveti murati
gogosari
piept de pui

Ingrediente maioneză:

4 galbenușuri fierte
1-2 gălbenușuri crude
ulei
zeamă de lămâie



Curățăm  cartofii și morcovii, 
îi spălăm și îi
 punem la fiert în apă cu sare.

Spălăm și pieptul de pui și îl punem
la fiert într-un alt vas.

Tocăm gogoșarul și castraveții
și îi punem la scurs într-o 
strecurătoare( eu îi toc cu o zi 
înainte pentru a se scurge bine)

Când legumele și carnea sunt fierte le
lăsăm să se răcorească după
care le tocăm.


Pregătim maioneza din 4 gălbenușuri
fierte și unul crud (depinde de cantitatea pe
 care vreți să o faceți)


Când toate ingredientele sunt gata
le amestecăm într-un vas încăpător.

Adăugăm maioneză după gust și 
omogenizăm bine.

Așezăm salata pe platou și ornăm,
fiecare cum dorește.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu