3 august 2015
Aceasta reteta este foarte simpla si se aseamana cu scovergile
sau minciunelele cum li se mai spun.
Pentru acestea avem nevoie doar de doua
ingrediente principale.
Ingrediente:
200 ml frisca lichida
250 gr faina
esenta de vanilie
zahar pudra
Mod de preparare:
Intr-un castron turnam frisca lichida si esenta de vanilie,
adaugam faina putin cate putin atat cat este nevoie
pentru a obtine un aluat elastic.
Framantam aluatul bine pana se incorporeaza faina,
intindem aluatul in foaie subtire si il taiem in patratele cu rola zimtata.
In mijlocul fiecarui patratel facem o crestatura.
Intr-o tigaie incingem uleiul bine si le prajim pana se auresc.
Cand sunt gata le scoatem pe hartie absorbanta si le pudram cu zahar.
Ador aceasta reteta minunata am facut-o de 2 ori.
RăspundețiȘtergere