Ingrediente:
4 oua
1/2 cana ulei
o cana zahar
1 cana si un pic faina
1 pliculet praf de copt
un praf de sare
Ingrediente pentru crema:
400 ml frisca lichida
400 gr ciocolata amaruie
esenta rom
Siropul:
150-200 ml apa
1 fiola esenta rom
3-4 linguri zahar
150-200 ml apa
1 fiola esenta rom
3-4 linguri zahar
Pentru ornat:
frisca
Mod de preparare blat:
Mixam ouale cu un praf de sare.
Adaugam treptat zaharul,mixand energic,
adaugam uleiul putin cate putin.
Incorporam treptat faina cernuta si amestecata
cu praful de copt.
Turnam compozitia intr-o tava rotunda
acoperita cu hartie de copt si coacem la
foc potrivit.
foc potrivit.
Mod de preparare crema:
Se da in fiert 400 ml frisca lichida in care topim ciocolata,
lasam sa se raceasca dupa care mixam bine si adaugam
esenta de rom.
Cred ca este un deliciu. Imi place combinatia de ciocolata cu visine.
RăspundețiȘtergereMultumesc,Adriana.
ȘtergereEste pentru prima data cand am facut un tort cu visine din visinata si chiar a iesit foarte bun.
O vara frumosa iti doresc.