Fursecuri spritate.

23 ianuarie 2014


Aceste fursecuri le puteti face oricand nu numai
 de sarbatori,sunt foarte bune dimineata 
lângă o cească de cafea,ceai sau lapte.



Sunt primele fursecuri facute cu presa pentru biscuiti-fursecuri...eu zic ca au iesit chiar ok.


 Ingrediente:

300 gr faina
200 gr unt
100 gr zahar pudra
un ou
un pliculet zahar vanilat
esenta vanilie


Mod de preparare:

Intr-un vas,cernem faina adaugam si zaharul pudra ,zaharul vanilat si amestecam.

Adaugam si untul la temperatura camerei,oul,esenta si omogenizam bine,framantam in continuare aluatul si mai adaugam faina daca este cazul.

Cu aluatul rezultat umplem presa pentru fursecuri si formam direct in tava nunta fursecuri in diferite forme.


Cand sunt gata se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se pot pastra mai mult timp in cutii metalice.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu