Tort de biscuiti


11 iunie 2012




Ingrediente:

500 gr biscuiti
200-250 ml lapte
100 gr unt
100 gr nuci macinate
50 gr zahar pudra
50 gr cacao
50 gr ciocolata topita
esenta de rom

Pentru decor:

cacao
ciocolata alba






Mod de preparare:

Intr-un vas incapator rupem biscuitii bucati.

Separat intr-un alt vas frecam untul cu
zaharul pudra.

Adaugm peste biscuiti nuca macinata,cacaua
cernuta si ciocolata topita si amestecam.


Adaugam si laptele putin cate putin amestecand
dupa fiecare portie pana obtinem
o compozitie umeda.

Este posibil sa nu fie nevoie de toata
cantitatea de lapte.

Adugam crema de unt si esenta si
amestecam bine.

Punem compozitia intr-o forma cu pereti inalti si
dam la frigider pana a doua zi.

Rasturnam tortul pe un platou si il pudram cu
cacao si ciocolata rasa.



Sursa retetei Licuta Marin

4 comentarii:

  1. Foarte bun!!!!si arata exact cum al facea bunica,,,,,yamiiiiii!!!
    O seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata atat de frumos ! Bravo tie !:)

    Te adaug in lista mea de bloguri.

    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super si este si usor de preparat.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca folosesc alune in locul samburilor de nuci, se strica gustul? Sotul e alergic la nuci....

    RăspundețiȘtergere