Budinca de paste cu branza

17 august 2010



Ingrediente pentru o tava mare:

800 gr paste spirale,melcisori,etc..
telemea de vaca 
branza dulce de vaci
zahar dupa gust
8-10 oua
zahar vanilat
coaja rasa de lamaie


Mod de preparare:

Daca branza telemea este tare o dam pe razatoare,daca nu o
sfarmam cu furculita si o amestecam
cu branza dulce.

 Adaugam ouale ,zaharul,zaharul vanilat,coaja de
lamaie si omogenizam bine.


Punem pastele la fiert in apa cu putina sare,cand sunt
gata le clatim sub un jet de apa rece si
le scurgem bine.


Adaugam compozitia de branza cu ou peste paste,
amestecam bine,punem totul intr-o tava
acoperită cu hartie de copt sau
 unsa cu unt si dam la cuptor.





Cand e gata lasam să se răcească 
și pudram cu zahar pudra.


Se serveste dupa preferinta rece sau calda.


8 comentarii:

  1. azi aveam si eu in plan sa fac o budinca de paste, dar a mea e pitin diferita , dar banuiesc ca la fel de buna.....o zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmmmm,as manca non stop,arata tare imbietoare,,,PUPICI SI O ZI FRUMOASA!

    RăspundețiȘtergere
  3. une délicieuse recette de pâtes, j'adore
    j'en prends note
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  4. Kata,Mirela,multumesc pentru aprecieri.
    Si eu as manca in ficare zi,e preferata mea.
    Sa aveti o toamna minunata.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria Elena,multumesc frumos pentru aprecieri.
    O saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere