23 septembrie 2009
Ingrediente:
1kg branza de vaci dulce
4 oua
200 gr zahar
125 gr gris
250 gr margarina
un plic budinca de vanilie
un plic praf de copt
coaja de lamaie
esenta vanilie
nectarine sau alte fructe
Mod de preparare:
4 oua
200 gr zahar
125 gr gris
250 gr margarina
un plic budinca de vanilie
un plic praf de copt
coaja de lamaie
esenta vanilie
nectarine sau alte fructe
Mod de preparare:
Mixam margarina cu zaharul pana devine cremoasa
dupa care adaugam praful de budinca,grisul,
ouale,praful de copt,coaja de lamaie
si omogenizam.
Adaugam si branza,amestecam iar la final
fructele taiate cubulete.
Punem compozitia intr-o forma rotunda (cu marginile
detasabile) iar deasupra asezam cateva fructe.
Se coace la foc potrivit.
Cand este gata se pudreaza cu zahar.
Se serveste rece.
ouale,praful de copt,coaja de lamaie
si omogenizam.
Adaugam si branza,amestecam iar la final
fructele taiate cubulete.
Punem compozitia intr-o forma rotunda (cu marginile
detasabile) iar deasupra asezam cateva fructe.
Se coace la foc potrivit.
Cand este gata se pudreaza cu zahar.
Se serveste rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu