Muffins cu portocale si ciocolata

31 septembrie 2009




Ingrediente:

 125gr unt 
sucul de la o portocala 
3 oua 
100-150 gr zahar 
250gr faina 
1 pliculet praf de copt 
100ml lapte
ciocolată 




Mod de preparare:


Untul se topeste si se lasa la racit.

Portocala se spala bine se rade coaja si se stoarce sucul.


Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu zaharul
dupa care se adauga si galbenusurile
si se amesteca.


Se adauga si untul topit apoi coaja si sucul
de portocala,laptele,praful de copt
iar la final faina.


In formele de muffins punem hartiute speciale
sau le ungem cu ulei.


Se umple formele
cu aluat pe jumatate se adauga
un patratel de ciocolata si se completeaza cu
compozitie pana la umplerea formei.





Se coc cca 15-20 minute.



Pofta buna!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu