Fursecuri "ovis molis"




Ingrediente:

300gr faina
180gr unt
1 galbenus
100gr zahar pudra
1 lingurita praf de copt
gem de caise


Mod de preparare:


Frecam spuma zaharul pudra
impreuna cu untul.
Intr-un alt castron amestecam faina,praful de copt
si galbenusul dupa care adaugam
si untul frecat.
Amestecam bine pana obtinem o coca
pe care o introducem 30 min
la frigider.


Dupa 30 minute scoatem coca de la frigider
si incepem sa formam bilute pe
care le
asezam direct in tava tapetata
cu hartie de copt.



Dupa ce formam bilutele,cu ajutorul unei ustensile
cu capat rotund formam gaurele

 in mijlocul fiecarei bilute.


Umplem gaurelele cu gem de caise si introducem
fursecurile in cuptorul preincalzit.



Coacem timp de 10-15 minute
la foc moderat.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor
si le lasam la racit dupa care
le pudram cu zahar.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu