Guguluf cu branza dulce.

1 august 2018




Ingrediente:

400-500 gr. branza dulce Pilos
4 oua
jumătate cana ulei
1 cana zahar
o cana si 3 linguri faina
1 pliculet praf de copt
un praf de sare
coaja rasa de lămâie sau portocala
2 pliculete zahar vanilat

zahar pudra vanilat pentru decor



Mod de preparare:

Mixam ouale cu un praf de sare.

Adaugam treptat zaharul
 si zaharul vanilat mixand energic,
adaugam uleiul putin cate putin
și mixam în continuare.

Adaugam branza și coaja
de lămâie și mixam.

Incorporam treptat si faina
cernuta si amestecata
 cu praful de copt.


Omogenizam totul bine și
turnam compoziția
într-o forma de guguluf sau o
forma normala de chec.


Coacem checul în cuptorul
 preîncălzit
 la foc potrivit până
se rumenește frumos.

Când se răcește se pudrează
cu zahar pudră vanilat.

Ps: Checul este ușor umed din cauza cantității
de brânză,dacă doriți puteți pune
 doar 250-300 gr.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu