Ingrediente:
300gr faina
180gr unt
1 galbenus
100gr zahar pudra
1 lingurita praf de copt
1-2 lingurite cacao
Mod de preparare:
Cernem faina într-un vas și o
amestecam cu praful
de copt.
amestecam cu praful
de copt.
Mixam untul moale
impreuna cu zaharul pudră după
care adaugam si gălbenuşul
și mixam bine.
Împărtim compoziția în două...într-una
punem cacao iar pe cealaltă
o lăsăm albă.
Adăugăm și faina atât cât este
nevoie în ambele compozitii
o lăsăm albă.
Adăugăm și faina atât cât este
nevoie în ambele compozitii
pentru a obține un aluat
bun de lucrat.
bun de lucrat.
Învelim ambele aluaturi separat în folie
alimentara și le introducem
la frigider pentru 30 min.
alimentara și le introducem
la frigider pentru 30 min.
de aluat de la frigider și începem
să formăm mici bilute pe care
să formăm mici bilute pe care
le împreunăm și formăm alte
bilute mai mari pe care
le turtim puțin.
bilute mai mari pe care
le turtim puțin.
Asezam fursecurile in tava acoperită cu
hartie de copt.
Introducem
fursecurile in cuptorul preincalzit.
Coacem timp de 10-15 minute
la foc moderat.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor
si le lasam să se răcească.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu