Brownie cu nutella

5 august 2016



Ingrediente:

8 oua
200 gr. zahar
160 gr. faina
250 gr. unt
un praf de sare
esenta vanilie sau rom
500 gr. nutella
o ciocolata amaruie sau cu lapte


 Mod de preparare:

Intr-un vas incapator topim ciocolata (rupta bucatele)
 impreuna  cu untul si nutella la bain-marie.

Cand compozitia de ciocolata este gata topita nu trebuie sa fiarba
 mixam cu mixerul 2-3 minute pentru a se racori.

Intre timp amestecam faina cu zaharul si praful de sare.


Adaugam ingredientele uscate peste compozitia de ciocolata
si mixam pana se omogenizeaza bine.

Adaugam ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

La final adaugam esenta dupa preferinta rom sau vanilie.

Turnam compozitia in tava  acoperita cu hartie de copt
si o introducem
 in cuptorul incalzit in prealabil.

Se coace la foc moderat aproximativ 
25-30 minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu