5 august 2016
Ingrediente:
8 oua
200 gr. zahar
160 gr. faina
250 gr. unt
un praf de sare
esenta vanilie sau rom
500 gr. nutella
o ciocolata amaruie sau cu lapte
Mod de preparare:
Intr-un vas incapator topim ciocolata (rupta bucatele)
impreuna cu untul si nutella la bain-marie.
Cand compozitia de ciocolata este gata topita nu trebuie sa fiarba
mixam cu mixerul 2-3 minute pentru a se racori.
Intre timp amestecam faina cu zaharul si praful de sare.
Adaugam ingredientele uscate peste compozitia de ciocolata
si mixam pana se omogenizeaza bine.
Adaugam ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare.
La final adaugam esenta dupa preferinta rom sau vanilie.
Turnam compozitia in tava acoperita cu hartie de copt
si o introducem
in cuptorul incalzit in prealabil.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu