Muffins cu ciocolata

7 iulie 2016


Ingrediente pentru aproximativ 
12-15 bucati:
4 oua
 100 gr.zahar
80 gr.faina
120 gr.unt
un praf de sare
esenta vanilie sau rom
220 gr.ciocolata amaruie sau cu lapte

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator topim ciocolata (rupta bucatele)
 impreuna  cu untul la bain-marie.

Cand compozitia de ciocolata este gata topita nu trebuie sa fiarba
 mixam cu mixerul 2-3 minute pentru a se racori.

Intre timp amestecam faina cu zaharul si praful de sare.


Adaugam ingredientele uscate peste compozitia de ciocolata
si mixam pana se omogenizeaza bine.

Adaugam ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

La final adaugam esenta dupa preferinta rom sau vanilie.

Turnam compozitia in formele de muffins si le introducem
 in cuptorul incalzit in prealabil.


Pentru ca interiorul sa fie cremos se coc 11-12 minute
daca nu doriti atunci le coaceti ceva mai mult
cum am facut eu...oricum sunt la fel de bune.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu