Ingrediente:
300 gr. branza de vaci
300 gr.margarina sau unt
300 gr. faina
o lingurita sare
Pentru uns:
un galbenus de ou
un strop de lapte
un strop de lapte
Mod de preparare:
Intr-un castron punem branza,margarina,sarea
si omogenizam bine.
Adaugam faina si framantam bine,aluatul rezultat
il invelim in folie alimentara si il dam la
rece pentru 2-3 ore.
Impartim aluatul in 2-3 parti egale.
Intindem fiecare parte de aluat
pe rand dupa care il taiem in fasii pe care le asezam in tava
acoperita cu hartie de copt si le ungem cu galbenus
amestecat cu un strop de lapte.
Dupa preferinta presaram deasupra mac,chimen sau susan.
Se coc aproximativ 15 min.in cuptorul preincalzit.
Pofta buna!
Intr-un castron punem branza,margarina,sarea
si omogenizam bine.
Adaugam faina si framantam bine,aluatul rezultat
il invelim in folie alimentara si il dam la
rece pentru 2-3 ore.
Impartim aluatul in 2-3 parti egale.
Intindem fiecare parte de aluat
pe rand dupa care il taiem in fasii pe care le asezam in tava
acoperita cu hartie de copt si le ungem cu galbenus
amestecat cu un strop de lapte.
Dupa preferinta presaram deasupra mac,chimen sau susan.
Se coc aproximativ 15 min.in cuptorul preincalzit.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu