Chec cu ciocolata

12 aprilie 2011


Ingrediente pentru doua checuri mari:

4 oua
200gr zahar
400gr faina
300ml lapte
180gr unt
un pliculet praf de copt
o lingurita bicarbonat
3-4 linguri cacao
160gr ciocolata amaruie sau cu lapte
esenta rom


Mod de preparare:

Taiem ciocolata bucatele.
Topim untul si il lasam la racorit.
Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate:
faina, zaharul,cacaoa,praful de copt,
bicarbonatul si ciocolata.


Intr-un alt bol amestecam ingredientele lichide:
laptele,untul,ouale si esenta de rom.



Turnam compozitia lichida peste cea uscata si
omogenizam bine.
Compozitia rezultata se toarna in doua
forme unse cu unt.


Se coace in cuptorul incins in prealabil 45-60 min.
Cel mai indicat este sa se faca testul scobitori






9 comentarii:

  1. Que rico bizcocho está estupendo esponjoso una delicia,me he perdido varias hermosas recetas tuyas pero me pondré al día cariños y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Moammma ce fain e.Mi-ai facut pofta.
    Pupic Nataliei.

    RăspundețiȘtergere
  3. numai cat ma uit la el si parca-i simt gustul bun de ciocolata,o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  4. ariana,niste premii simpatice de Paste te asteapta la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca este cu cioco, este foarte bun. Paste fericit si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !

    RăspundețiȘtergere