Pască fără aluat




Ingrediente:

1kg branza de vaci dulce
4 oua
200 gr zahar
125 gr gris
250 gr unt

un plic budinca de vanilie
un plic praf de copt
coaja de lamaie
esenta vanilie
stafide



Mod de preparare: 


Mixam untul cu zaharul pana devine cremoasa
dupa care adaugam praful de budinca,grisul,
ouale,praful de copt,coaja de lamaie
si omogenizam.


Adaugam si branza,amestecam iar la final 
adaugam stafidele.

Punem compozitia intr-o forma rotunda (cu marginile
detasabile) .



Se coace la foc potrivit.


Se serveste rece.






7 comentarii:

  1. Cred ca-i tare buna ...delicioasa.O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. delicioasa,,,imi place atre mult,,,mmmmm.O zi frumoaas!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmmm.. cat de bine poate sa arteee!!... Cu siguranta trebuie s-o incerc si eu..

    RăspundețiȘtergere
  4. Prajitura cu branza de vaci este un deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  5. uau ce bine arata,cred ca-i tare buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos pentru aprecieri.
    Intradevar este foarte buna.
    Un weekend placut in continuare.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. cat timp trebuie sa o tinem la cuptor?

    RăspundețiȘtergere