3 oua
500 ml lapte
2 lingurite zahar
esenta rom sau vanilie
faina
nutela sau dulceață
după preferintă
Mod de preparare:
Intr-un castron punem ouale pe care le batem cu
cu un tel adaugam zaharul
si esentele.
Treptat adaugam 2-3 linguri faina omogenizam,adăugăm putin
lapte amestecam si tot asa pana
terminam laptele
iar compoziția rezultata să fie
de consistenta unei
smantani ceva mai lichida.
Incingem o tigaie pe care o ungem cu putin ulei si adaugam
un polonic de compozitie,rasucim tigaia in asa fel
incat toată suprafata să fie acoperită.
Clatitele se coc pe ambele parti
si se scot pe un platou.
Se umplu cu nutela sau dulceață
dupa preferinta.
in diverse moduri.
Arata extraordinar! Felicitari pentru blog. Am sa mai revin cu siguranta.
RăspundețiȘtergerearata delicios.abia astept sa fac si eu.
RăspundețiȘtergerearata bine.
RăspundețiȘtergereabia astept sa fac.