Ciuperci umplute

2 decembrie 2009


  Ingrediente: 

 ciuperci 
ceapa 
sare 
piper 
cascaval


 Mod de preparare: 

 Curatam ciupercile,le desfacem
 coditele,
le spalam dupa care 
la asezam in tava.


Curatam ceapa ,o spalam si o tocam 
marunt la fel
procedam si cu coditele.


Intr-o tigaie calim ceapa după care 
adaugam si coditele 
condimentam cu sare si  piper.



  Cand sau calit de ajuns umplem
 ciupercutele
 si dam la cuptor. 


Spre final presaram cascaval ras
si lasam sa se gratineze.






3 comentarii:

  1. am incercat si eu ceva de genul fara ceapa... dar cred ca asa sunt mai gustoase... multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  2. pot zice ca am incercat sa fac si eu deoarece eram la un gratar si acolo toata lumea ajuta :)
    au iesti super bune ...

    RăspundețiȘtergere